Gesticht en geïnspireerd door...

format_quote

Mijn drijfveer is mijn liefde voor de natuur. In 2009, na een goedgevuld professioneel leven in mijn moederland België, besloot ik me te vestigen in de Pyrénées Orientales aan de voet van de Mont Canigou in Frankrijk. De nieuwe omgeving deed een passie groeien voor landbouw, en meer specifiek voor de unieke smaken van de lokale perziken, nectarines, abrikozen, tomaten, en vele andere vruchten. In 2010 startte ik samen met Jean-Paul Margalet en enkele lokale producenten, met de export van rijp geoogst fruit aangezien er een duidelijke, internationale vraag was naar groenten en fruit van goede kwaliteit en smaak. “Les goûts d’avant, maintenant” was geboren en werd een succes. In 2016 ging ik de uitdaging aan om zelf tomaten en speciale citrusvruchten te kweken. Deze ervaring maakte me bescheiden en gaf me nog meer respect voor de vakkennis en toewijding van de producenten. In 2020 ontmoette ik Frank Van Gelder. Samen besloten we om onze gedeelde passie voor heerlijke groenten en fruit te delen en verspreiden. Zo zag Passion for Taste het levenslicht. Het is mijn droom en persoonlijke missie om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van de passie voor smaak, deze te delen en te koesteren. Zo kunnen we de unieke smaken van fruit en groeten bewaren.

Josse Houben

format_quote

Sinds mijn jonge leeftijd heb ik genoten van de smaak en kunst van een goede en verse keuken. Het samenbrengen van de kwaliteit van producten met de creativiteit tot een fantastisch gerecht is voor mij essentieel. Samen met mijn liefde voor Afrika en hun verse producten was het idee van "Passion for Taste" slechts een kwestie van tijd voordat het werkelijkheid zou worden. De combinatie van buitengewone smaak, nul verspilling en liefdadigheidsinitiatieven is een evidentie op zich.

Frank Van Gelder

format_quote

Ik ben geboren en getogen in deze streek, wat je noemt ‘un Catalan pure souche’. Jarenlang was ik producent van perziken, nectarines, abrikozen alsook producent van plantgoed. Op een bepaald ogenblik keek ik er naar uit om op een andere manier onze savoir-faire uit te dragen. In 2010 was er de ontmoeting met Josse en startten we met "Les Goûts d’Avant, maintenant". Passion for Taste is voor mij de kers op de taart in dit boeiende avontuur dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Ik wens jullie veel smaakplezier.

Jean-Paul Margalet

format_quote

Nick werkt al meer dan 10 jaar als chef-kok. Het is vanuit zijn ervaring in de Japanse keuken en zijn Filippijnse afkomst dat hij zijn ideeën haalt om gerechten te creëren met verse kwaliteitsproducten. De laatste 2 jaar ontwikkelde hij een passie voor fotografie die zich vooral richt op culturele reizen en mensen. Sara reist al meerdere jaren, probeert andere culturen te ontdekken en alternatieve manieren van leven te bestuderen. Sinds een jaar probeert zij in België haar manier van leven, haar manier van consumeren en haar visie op de wereld te veranderen, niet alleen voor de planeet, maar ook voor haar lichaam en geest. Tijdens onze vele reizen stelden we vast dat samen eten en samen voedsel bereiden een goede manier is om te communiceren en cultuur te delen. Dankzij "Passion for Taste" kunnen we de ontdekking van bepaalde producten delen en in de kijker zetten en tegelijk mensen bewust maken van de manier waarop ze kunnen worden geconsumeerd.. Dit project is voor ons een manier om onze passies te combineren: reizen, koken en fotograferen.

Nick & Sara Escobar

format_quote

Hallo, ik ben Jennifer. Belg van hart, maar sinds 2008 woonachtig en werkend in Valencia, Spanje. Toen ik Josse voor het eerst ontmoette, bedacht ze een prachtig concept: “Going back, moving forward” of met andere woorden, de eindgebruikers opnieuw verbinden met het veld en de originele smaak. Gewoon een leuke slogan die je zou zeggen ... Helemaal niet. We hebben keihard gewerkt om deze romantische visie in realiteit om te zetten, waarbij we te allen tijde focussen op interne kwaliteit en smaak. Het was echter een interessant begin. In het begin begrepen onze huidige partners niet hoe we erin zouden slagen om kleine hoeveelheden te laden met gemengde producten van niet-standaard fruit. Nou ... dat hebben we gedaan. Nu 8 jaar later willen we dit concept naar een hoger niveau tillen. In deze nieuwe levensstijl van sociale afstand en het belang van online kopen is dit logisch. Ik ben erg gepassioneerd over dit concept, omdat ik geloof dat we veel meer gezinnen kunnen bereiken dan voorheen.

Jennifer De Wever

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x